De kinderen van ZO kinderopvang overhandigen de cheque aan Esmee en Nienke van stichting ZON. FOTO LINDA KNOT
De kinderen van ZO kinderopvang overhandigen de cheque aan Esmee en Nienke van stichting ZON. FOTO LINDA KNOT Linda Kot

ZO kinderopvang zet zich in voor het goede doel

NIEUW-VOSSEMEER - Deze week ontving ontving stichting Zorg en Onderwijs Nu een prachtige cheque van ZO kinderopvang.

Kinderopvang ZO! aan de Dortmundstraat uit nieuw-Vossemeer heeft voor dit jaar voor het eerst een pleinfeest georganiseerd. Door kinderen, die naar de opvang komen, waren er mooie knutsels gemaakt. Daarnaast werden er cakejes verkocht, was er een grabbelton, werden er glittertatoo's gezet. Er kon zelfs een workshop vlechten worden gevolgd. Bovenal was het een hele leuke en gezellige middag, die druk bezocht werd door ouders, grootouders, vrienden en familie. Ook de brandweer en sportcoaches van de Gemeente Steenbergen leverden een hele mooie bijdrage aan deze middag.

Stichting ZON

Deze middag werd georganiseerd om geld op te halen voor de nieuwe locatie van Stichting Zorg en Onderwijs Nu (ZON) Stichting ZON vangt kinderen op die een meervoudige handicap hebben. Zij doen dit in een reguliere bassischool waardoor kinderen met en zonder handicap elkaar elke dag ontmoeten en waar mogelijk samen spelen, samen plezier beleven! Dit is ook wat de kinderen van ZO Kinderopvang zo belangrijk vinden en en dat wilden ze graag ondersteunen met een prachtig resultaat.

Deze week is er een cheque van € 342.50 uitgereikt aan Esmee en Nienke, twee kinderen van Stichting ZON. Stichting ZON zal er aangepast speelgoed voor kopen, wat je niet in de winkel vindt, en voor de kindjes van ZON zo heel welkom is. Ook de kinderen ZO hebben hier bij de uitreiking al lekker mee gespeeld. Mooi! Voor meer informatie zie www.zokinderopvang.nl, www.zorgonderwijsnu.nl [l]

De kinderen van stichting ZON en ZO kinderopvang spelen samen. FOTO LINDA KNOT