Egidiusgroep wil voor
iedereen een fijne kerst

NIEUW-VOSSEMEER - Alweer 12 jaar geleden startte Pastor Hans van Geel de Egidiusgroep om iets te doen voor mensen die 'de met Kerstmis niets hebben'. Zoals ouderen, alleenstaanden, maar ook ouderen uit een verzorgingshuis en gehandicapten, ongeacht hun geloof (tot zo’n 70 personen).

De bijeenkomst vind dit keer plaats op zondag 15 december Nieuw-Vossemeer in gemeenschapshuis De Vossenburcht. Mensen die geen vervoer hebben worden opgehaald en thuis gebracht door een busje van Tholtax (belangeloos!)

Deze dag begint rond 9.30 uur met ontvangst met koffie. Vervolgens zingt het Pelgrimskoor kerstliederen die volop worden meegezongen. Hierna volgt een kop soep waarna een warm en koud buffet. Tijdens het eten vertelt pastor Sebastian een mooi kerstverhaal en wordt er ook een mooi gedicht voorgedragen.
Vervolgens is er nog een verloting met kleine prijsjes (gratis lootjes) en na afloop is er nog een kop koffie.

De gehele dag wordt verzorgd door vrijwilligers. Voor de mensen is dit een onvergetelijke dag en zijn daar bijzonder dankbaar voor.

Er zijn nog enkelen plaatsen beschikbaar. U kunt zich nog opgeven tot 5 december bij Kees Verwijs tel: 06-36552842 en Cees Mol tel: 06-12627973.[l]