Kerstconcert mannenkoor ABS Steenbergen

STEENBERGEN - De mannen van ABS zijn, na hun optreden tijdens het Bevrijdingsconcert in de Gummaruskerk, alweer hard aan het repeteren voor hun jaarlijkse kerstconcert in de Nederlandse Hervormde Kerk te Steenbergen. Dit jaar op zaterdag 21 december.

Aan dit concert wordt medewerking verleend door hun vaste pianist Hikmet Bilalov. Het orgel wordt bespeeld door Leo Hulshof en de cello door Aja van der Putten. Soliste Jolanda van Terheijden zal een aantal nummers samen met ABS ten gehore brengen. Tijdens dit concert zullen ook Marien van Staalen op cello samen met pianiste Tannie van Loon ons van hun spel laten genieten. Ook de a capella vocal group "Voices in Harmony" uit Tholen zullen een aantal prachtige kerstliederen laten horen. Het belooft ook dit jaar weer een mooie en sfeervolle avond te worden.

Kaarten
Kaarten voor dit concert zijn te koop bij de leden van Mannenkoor ABS en bij Primera de Gilles in de Kaaistraat te Steenbergen. Er zullen dit jaar geen kaarten in de kerk bij aanvang van het concert verkocht worden.

Aanvang van het concert is 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur. [l]