Bijeenkomst Aquariumvereniging Bali

HALSTEREN - Aquariumvereniging Bali is een club met enthousiaste mensen die allemaal als hobby hebben het houden van een aquarium. De leden komen uit de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal.

Tijdens de bijeenkomsten worden de ervaringen gedeeld met elkaar, problemen besproken om zodoende tot een fraai aquarium te komen. Daarnaast staat de gezelligheid ook de centraal.

Elke tweede dinsdagavond van de maand komt Aquarium Vereniging Bali bij elkaar. De bijeenkomst van 10 december staat in het teken van de huiskamerkeuring. Dhr. Van Brakel, keurmeester van de NBAT, heeft de afgelopen maand diverse aquaria van onze leden gekeurd. Tijdens deze bijeenkomst worden de aquaria besproken aan de hand van een powerpoint-presentatie. Op deze manier kunt u zien welke mooie en bijzondere aquaria er allemaal in de vereniging zijn.

Graag nodigt het bestuur van ATV Bali u uit om deze avond bij te wonen. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in Zalencomplex De Wittenhorst, Lindelaantje 1, 4661JK te Halsteren.

Voor meer informatie zie www.atvbali.nl.[l]