Steunpunt Schuldhulpmaatje 'Bij Bosshardt' nu ook van start in Roosendaal

ROOSENDAAL - Vanaf februari 2019 zal een eerste start worden gemaakt met Schuldhulpmaatje in Roosendaal. We zullen dan starten met een inloopspreekuur ‘’Bij Bosshardt’’ van het Leger des Heils in het winkelcentrum De Lindenburg in Roosendaal.

Vanaf deze datum kunt u hier terecht ‘’Bij Bosshardt’’ terecht met uw vragen over financiële zaken. U kunt daar binnenlopen en een afspraak maken voor dit spreekuur. Maar u kunt ook een folder meenemen en uzelf via aanmelden via shm.brabantsewal@gmail.com. Wilt u dan wel in in het kort uw situatie beschrijven?

Alleen als u geen internet ter beschikking heeft dan kan de aanmelding per telefoon worden gedaan op nummer 06-36525002 (alleen inspreken) of eventueel via What's app. Hierna nemen we met u contact op. Onze hulp is voor u zonder kosten.

Bij het eerste kennismakingsgesprek wordt een inventarisatie gedaan om te zien welke hulp voor u de beste is. Waar nodig en mogelijk kunnen we u met een doelgericht advies de weg wijzen uit uw problemen. Wij vinden het heel belangrijk dat u zelf de touwtjes weer in handen neemt. We kunnen u daarbij op diverse manieren ondersteunen.

Aanmelden kan via shm.brabantsewal@gmail.com.

Bent u geïnteresseerd in ons werk of wilt u meer weten? Meer informatie over ons vindt u ook op www.schuldhulpmaatje.nl en www.uitdeschulden.nu. Of op https://www.facebook.com/shmbrabantsewal/ en https://twitter.com/SHM_BW. [l]