Pieter-Jan van Gurp met winnares Jolanda Verschuur FOTO REMKO VERMUNT
Pieter-Jan van Gurp met winnares Jolanda Verschuur FOTO REMKO VERMUNT Foto: Remko Vermunt

Eén minuut gratis winkelen bij de PLUS

ROOSENDAAL - Jolanda Verschuur uit Roosendaal mocht afgelopen maandag één minuut gratis winkelen bij PLUS van Gurp in het Tolberg-centrum.

DOOR REMKO VERMUNT

Dat was één van de prijzen die lezers van de Roosendaalse Bode konden winnen met de speciale Puzzelbode die eind vorig jaar is uitgekomen. In totaal kwamen er zo'n zesduizend inzendingen binnen bij Uitgeverij de Bode. "We zijn, samen met het hele gezin, rond de tafel gaan zitten om de puzzel op te lossen", vertelt Verschuur vlak voor ze mag beginnen. "Ik was eigenlijk al vergeten dat we mee hadden gedaan, totdat we opeens een brief kregen met dat we één minuut gratis winkelen hadden gewonnen."

Stopwatch

Normaal doet Jolanda boodschappen op het Dijkcentrum, daarom ging ze vorig weekend nog snel even een kijkje nemen bij de PLUS in de Tolberg. "Samen met mijn dochter. Zij zag een koffiezetapparaat staan, dus die wil ik sowieso meenemen." Verder slaat Jolanda in ieder geval de verse spullen over. "Want ik ga binnenkort met vakantie en anders ligt heel de vriezer vol." Thuis heeft Jolanda nog even met een stopwatch gekeken hoe lang zo'n minuut nu eigenlijk duurt. "Je verwacht dat het heel snel gaat, maar ik denk dat het wel moet lukken."

Rennen

Toen het startschot werd gegeven, rende Jolanda door de winkel. Eerst naar de koffiezetapparaten, toen naar de koffie, wasmiddelen, tijdschriften én nog snel wat toiletpapier en toen was de tijd al op, want binnen de minuut moest Jolanda alweer bij de kassa staan. Daar werd alles gescand, maar Jolanda hoefde uiteraard niet af te rekenen. Met een buit van 96,17 euro keerde ze uiteindelijk naar huis. "Dat ging toch een stuk sneller dan gedacht." [l]

Bekijk een filmpje van het gratis shoppen op onze Facebookpagina.