Popkoor SKOOR. FOTO ULCO WOUDSTRA
Popkoor SKOOR. FOTO ULCO WOUDSTRA Ulco Woudstra

Popkoor SKOOR zoekt nieuwe leden

ROOSENDAAL - Het popkoor SKOOR is opgericht in 2008. Onder muzikale leiding van dirigent Pieter-Jan van den Berg zingen de ongeveer 60 leden van het koor bekende Nederlands- en Engelstalige popsongs, met pianobegeleiding van Thijs van Steen.

SKOOR is ambitieus: het wil het beste uit zichzelf halen en wil kwalitatief goede muziek en zang brengen. Er wordt serieus gerepeteerd en het koor is steeds op zoek naar uitdagende optredens, regelmatig in samenwerking met andere cultuuraanbieders. Dit betreft onder andere Tongerlopleingeluiden, Roosendaals Treffen, Korenslag, Bevrijdingsconcert, CUlturele MAnifestatie en optredens met volle zalen in de Kring.

Vier jaar geleden nam SKOOR het initiatief voor ‘SKOORenfestival Roosendaal’, dat jaarlijks gepland staat voor Tweede Pinksterdag. Op die dag wordt ‘s middags opgetreden in de KIOSK van het Emile van Loonpark. Hierbij doen behalve SKOOR ook andere koren mee.

SKOOR is niet alleen ambitieus en muzikaal, maar ook een gezellig koor. Er wordt op maandagavond van 20.00-22.00 uur serieus geoefend, maar er wordt ook veel gelachen! Wij zoeken nieuwe leden, die houden van popmuziek en die willen zingen in een sfeer van gemoedelijkheid. We hebben vooral sopranen en mannen nodig.

Op maandag 4 februari houden we een open repetitie, die je kunt bijwonen om te kijken of zingen in SKOOR iets voor je is. Adres: schoolgebouw Kameleon, Gerard Ter Borchstraat 51, 4703 NL Roosendaal. Je kunt je hiervoor aanmelden via: secretaris@skoor.net

Actuele informatie over SKOOR kan worden gevonden op de website van SKOOR https://www.skoor.net. [l]