Afbeelding
Foto: Privébezit

Derde prijs voor Roosendaalse snowboardster Shania

ROOSENDAAL - De achtjarige Shania Colsters uit Roosendaal is afgelopen weekend in Oostenrijk derde geworden tijdens de Zillertal Välley Rälley. De jonge snowboardster deed drie weken geleden voor het eerst mee aan een wedstrijd in Oostenrijk en werd toen nog zevende.

Afgelopen weekend stond haar tweede wedstrijd op de planning en daarbij werd ze derde. Daarnaast heeft ze de eerste prijs gewonnen voor Most impressive Grom. "Ze was wederom de jongste en heeft de grootste kickers gesprongen", aldus een trots moeder. "Daarmee heeft ze iedereen doen verwonderen. Haar kicker runs waren perfect geland en ook haar rail runs vielen erg in de smaak."

In totaal waren er tachtig aanmeldingen voor de Zillertal Välley Rälley. Shania nam het op tegen vijftien andere deelneemsters in haar categorie. Daarnaast waren er 56 kids van vijftien jaar of jonger. Bij deze categorie behaalde Shania de eerste plaats en daarmee werd ze de Most Impressive Grom. De achtjarige Shania begon al op jonge leeftijd met snowboarden en gooit sindsdien hoge ogen bij het publiek én de jury. [l]