DVO 60 1 uit naar Merlijn in Tilburg

DVO 60 speelt zaterdag 2 februari de belangrijke uitwedstrijd bij Merlijn in Tilburg. Merlijn is 1 van de betere voetballende ploegen uit deze klasse en staan niet voor niets in de bovenste regionen.

Voorzitter Theo v.d. Wegen ziet toch kansen voor de ploeg. Sinds de komst van de nieuwe trainer is er een zeer goede sfeer en is het voetbal duidelijk beter, dus we gaan er volop tegen aan zaterdag.

Op zondag 3 februari speelt DVO 60 Vr1 thuis tegen Rimboe en zij zullen er alles aan doen om hun 1e plaats te behouden. De wedstrijd begint om 10.00 uur op het eigen Sportpark.

Vrijwilligers gezocht

DVO 60 is op zoek naar vrijwilligers die iets willen gaan doen voor de club, hetzij in het bestuur, schoonmaakploeg, onderhoud gebouwen enz. Voorzitter Theo v.d. Wegen heeft ieder lid een mail gezonden hierover en hoopt dat er mensen op willen staan om de club te helpen. De renovatie van de kleedkamers is bijna klaar en ze zien er geweldig mooi uit. Nu de volgende stap de buitenkant van de kleedkamers moeten opgeknapt gaan worden. Maar eerst de renovatie binnenzijde afwerken.

Jeugd voetballers welkom

DVO 60 is nog op zoek naar jongens en meisjes van 10-11-12 jaar die graag willen gaan voetballen. Informatie bij secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl[l]