Het 1ste van Keep-Fit '70 wil zijn koppositie vasthouden

ROOSENDAAL - Keep-Fit'70 speelde tegen Volharding, de hekkensluiter op dit moment van de zaalcompetitie. Vorige week hebben we onze eerste verliespunten geleden, het was dus zaak om vandaag gelijk scherp te starten en de punten in eigen huis te houden.

Het 1ste van Keep-Fit’70 ging voortvarend van start, al snel was het 4-0. Toen verdween de 0 van het score bord bij de tegenpartij en door een vrije bal werd het 4-2. Alertheid was dus op zijn plaats. Door er als team voor te gaan, werd de voorsprong uitgebreid naar 15-2. Het verdedigende werk werd goed verzorgd, hierdoor kon Volharding nog maar 1x de korf raken.

De voorsprong van Keep-Fit liep gestaag verder op, zouden ze vandaag de 30 te zien krijgen op het scorebord? Toen het fluitsignaal klonk voor het einde van de wedstrijd stond er een mooie score van 29-3 op het scorebord. Een belangrijke overwinning, die de spirit geeft om vooral als team zo verder te gaan. Er volgen nog 6 wedstrijden in deze spannende zaalcompetitie. Jeroen (6), Wouter (5), Janneke, Sofie (2), Jelle (4), Fabian (8), Lana (1), Helen (3). [l]