Dynamo heren geplaatst voor NK heren turnen

ROOSENDAAL - Zondag 10 februari werd de tweede plaatsingswedstrijd NK gehouden voor een groot aantal jongens van Dynamo-Roosendaal. De benjamins Kaylo Kromoredjo en Zito Saarloos lieten beide wederom zien dat zij de oefenstof al goed onder de knie hebben. Kaylo was sterk op voltige vloer en Zito was de beste van allen op ringen.

Kaylo werd 7e, Zito 5e.Clive Huijbrechts, Delano Kromoredjo en Milo de Graaf komen allemaal uit in de 2e divisie pupil. Delano zijn beste toestellen waren voltige en ringen, hij werd 12e. Milo liet mooie oefeningen zien op voltige en ringen en werd 10e. Clive was de sterkte van allen op ringen en werd 2e op sprong, hij viel net buiten het podium en werd 4e.
Seth van der Meer komt uit in de 3e divisie pupil. Ook hij turnde een mooie wedstrijd en werd 7e. Alle boven genoemde jongens hebben zich met hun prestaties geplaatst om aan het NK mee te mogen doen.
Jason Simonis, Thomas van Beers, Sven Lootens en Bas Rasmussen komen uit in de 4e divisie pupil. Sven zijn beste toestellen waren vloer en brug, hij werd 23e. Thomas liet mooie oefeningen zien op sprong en rekstok, hij werd 7e. Bas zijn hoogste scores had hij op vloer en sprong, hij werd 6e. Jason had een goede wedstrijd dag, op voltige en ringen haalde hij mooie punten en hij haalde hiermee een 3e plaats.

2e divisie instap
De grootste groep turners komt uit in de 2e divisie instap, Mats Gerritsen, Gawen Land, Jens Smit, Yves Hamelinck, Dean de Mul, Jens van Asselt, Victor van Nuffel, Ralph Schrooyen en Aironas Horkunas komen hierin uit. Aironas was sterk op voltige, hij werd 33e Jens v Asselt lietop ringen en brug mooie dingen zijn en werd 30e. Dean had mooie oefeningen op vloer en rekstok en werd 29e. Ralph was goed bezig op ringen en rekstok en werd hiermee 25e. Yves was sterk op vloer en brug, hiermee werd hij 22e. Gawen werd met mooie oefeningen op rekstok en vloer 17e. Jens Smit haalde hoge scores op ringen en rektok, een mooie 12e plaats voor hem. Met de 2e score van allen op voltige werd Mats 11e. Victor draaide ook een zeer goede wedstrijd. De hoogste scores van allen op vloer, ringen en ook sprong waren voor hem, hij haalde hiermee een verdiende 2 e plaats.
Voor bijna al deze heren is er doorstroming naar het NK. De eerste NK wedstrijddag is 9 maart hieraan doen ook nog een hoop andere Dynamo heren mee. [l]