Het Zorgen valt (gedeeltelijk) weg, en nu...?

ROOSENDAAL - Heeft u lang voor een naaste gezorgd en nu niet meer. Hoe verder? Humanitas start een gespreksgroep in samenwerking met ‘t Mantelzorgsteunpunt Roosendaal en Rucphen waarin praten over rouw en verlies mogelijk is en waar ook handvatten geboden worden “hoe nu verder?”.

De gespreksgroep is bedoeld voor mantelzorgers waarvan hun naaste is overleden of verhuisd naar zorg met verblijf. Onderwerpen waarover onder andere gesproken wordt: eigen verlies, inzicht in jezelf, valkuilen, hoe nu verder? en de aard van relaties.

Er zijn 6 bijeenkomsten op woensdag 3, 10 en 17 april, 15 en 22 mei en 19 juni van 10.00-12.00 uur, Humanitas, Badhuisstraat 18, 4703 BH Roosendaal.

Reactie uit een vorige groep: "Ik kreeg het aanbod om deel te nemen aan de gespreksgroep en heb dat als heel positief ervaren. Je zit allemaal in hetzelfde, niet zo plezierige, schuitje. Ik vind het fijn om mensen te ontmoeten. Je praat met elkaar en leert van elkaar, hoe je bepaalde zaken kunt oppakken bijvoorbeeld."

Bent u geïnteresseerd, bel dan 0165-599936 of mail naar k.hendriks@humanitas.nl. Vooraf is er een individueel gesprek met de gespreksleider. [l]