Roosendaals Gemengd Koor geeft ook dit jaar een Lenteconcert op 7 april.
Roosendaals Gemengd Koor geeft ook dit jaar een Lenteconcert op 7 april.

Lenteconcert van Roosendaals Gemengd Koor

ROOSENDAAL - Na het succesvolle Lenteconcert van vorig jaar geeft het Roosendaals Gemengd Koor ook dit jaar weer een Lenteconcert op 7 april in De Kring, Kerkstraat 1, 4701 HT Roosendaal.

Onder leiding van hun nieuwe dirigent Michaël Mannes brengt het koor tijdens dit concert een licht programma met hoogtepunten uit o.a. operettes van Oscar Strauss, Carl Michaël Ziehrer, Paul Abraham, Carl Zeller en Robert Stolz, "Love changes everything" uit de musical Aspects of Love van Andrew Lloyd Webber en het bekende ""Music" van John Miles. Dit is slechts een kleine greep uit ons optreden en zeker de moeite waard. Nadia Rutkovska zal het koor op de piano begeleiden. Daarnaast zullen Michaël Mannes en Nadia Rutkovska ons ook trakteren op een grandioos samenspel in "Danse Macabre"van Camille Sait-Saëns en "Scaramouche" van Darius Milhaud. Als soliste heeft het koor de jonge, talentvolle Roosendaals zangers Julia Schutten weten te strikken voor een optreden met twee eigen nummers en twee nummers met het koor. Zij zal worden begeleid door haar vaste toetsenist Bob Varekamp.

Reserveren
Kortom, dit is een concert dat u zeker niet mag missen. Na het concert is er een gezellig samenzijn in het theatercafé met muziek van de Big Band "No Guts No Glorie".
Het Lenteconcert begint om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via het Roosendaals Gemengd Koor, 06-51281065 of via De Kring, 0165-555555. [l]