Pin Pongers 2 na perfecte zege verrassend koploper

WOUWSE PLANTAGE - Zaterdagmiddag 16 maart werden de laatste wedstrijden van de eerste helft van de NTTB Voorjaarscompetitie 2019 afgewerkt. In dorpshuis De Spil kwamen alle seniorenteams van tafeltennisvereniging De Pin Pongers in actie.

Voor Pin Pongers 2 verliep de middag op rolletjes. Het team speelde een foutloze wedstrijd en stuurde Scaldina (1) uit Zierikzee zonder punten terug naar huis: 10-0. Door deze monsterzege staat het team halverwege het seizoen verrassend bovenaan in de 4e klasse. Walter van Gils, Jac Rosenboom en René Schijven wonnen allen hun wedstrijden.

Pin Pongers 3 speelde andermaal gelijk tegen een titelkandidaat. Ditmaal werd Tanaka (5) uit Etten-Leur op 5-5 gehouden, al liet de thuisploeg enkele matchpoints liggen en daarmee ook de zege. Adrie Raaymakers knokte hard en pakte drie punten, Kees Verhoeven pakte twee punten. Marjan Quak-De Groot bleef puntloos.

Pin Pongers 1 verloor de kraker tegen directe concurrent Vice Versa'51 (2) uit Oudenbosch met 4-6 en zakte naar de derde plaats in de 3e klasse. Tom van Doorn en Albert de Jong wonnen ieder twee partijen, Koen Schuurbiers bleef met lege handen achter. Zondag 17 maart 2019 voegde het koppel Van Doorn en De Jong wederom een trofee aan de prijzenkast van De Pin Pongers toe door het teamtoernooi op het niveau F-licentie in Rijsbergen voor het tweede jaar op rij op hun naam te schrijven. Meer info: www.depinpongers.nl.[l]