Kom bij ons sporten: actief, sportief en gezellig. FOTO J. PELLIS
Kom bij ons sporten: actief, sportief en gezellig. FOTO J. PELLIS J. Pellis

Kom ook bij Actief+ sporten

HEERLE - Actief+ is bedoeld voor ouderen (60+) die meer willen bewegen. Elke week op dinsdagavond en op de vrijdagmorgen vinden de bewegingslessen plaats in sportzaal Harella in Heerle onder leiding van opgeleide trainers. Er is altijd een gezellige en ontspannen sfeer, want plezier staat voorop.

Wat wordt er zoal gedaan?
De bewegingsuurtjes zijn gericht op spierversterking, lenigheid en een goede houding. Ook zijn er oefeningen voor de balans en een goede coördinatie. En natuurlijk verbetert dankzij het sporten ook de conditie.
Daarom wordt altijd begonnen met loop- en grondoefeningen. Er komen ook gymtoestellen aan de beurt. En altijd is er spel: racketsporten en balspelen zoals basketbal, volleybal, korfbal e.d. Vanzelfsprekend aangepast aan het niveau van de groep. Na de les is er tijd om samen onder het genot van een bakkie wat na te kletsen.
De lessen worden wekelijks, op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur en op vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur in sportzaal Harella in Heerle.
Ieder die belangstelling heeft mag gratis enkele keren mee doen. Kom eens langs en maak kennis met Actief+. Hebt u vragen mail dan naar sportzaalharella@gmail.com of bel naar 06-27522793. [l]