Gelijkspel DVO 60 1

ROOSENDAAL - Het gaat steeds beter met de resultaten van het 1e seniorenteam van DVO 60. Afgelopen zaterdag werd er 1-1 gespeeld tegen het sterke DOSKO en eigenlijk kreeg de ploeg van trainer Wouter van de Velden met één punt te weinig.

DVO 60 was duidelijk de betere ploeg. Sinds de komst van Wouter speelt DVO 60 verfrissend en goed voetbal en is voor elke ploeg een geduchte tegenstander.

Zaterdag is men vrij. Op zaterdag 6 april speelt men om 16.00 uur de uitwedstrijd tegen Internos uit Etten Leur.

Dames

De dames van DVO 60 hebben weer een monsterscore weten te behalen. Er werd met 10-3 gewonnen van NVS. Concurrent RKVV Roosendaal wist ook een zeer grote zege te behalen met 10-0 tegen Baronie. DVO 60 heeft nu een voorsprong van 4 punten en op zondag 7 april staat de erg belangrijke wedstrijd op het programma tussen de dames van RKVV Roosendaal en DVO 60. Aanvang om 11.30 uur bij RKVV Roosendaal.

Nieuwe seizoen

Het bestuur van DVO 60 is volop bezig met de voorbereidingen nieuw seizoen. Zo wil men het bestuur gaan uitbreiden en is men bezig met het samenstellen van diverse commissies. Ook op technisch gebied is men druk bezig en daarom kunnen nu al jongens en meisjes vanaf 4 jaar mee komen trainen bij de club. Informatie via de mail secretarisdvo60@hotmail.com of kom op zaterdag even naar DVO 60 om de nodige informatie te krijgen. Zie ook de website wwwdvo60.nl[l]