Afbeelding
Foto:

Inspiratiemiddag over gezonde werkvloer

ROOSENDAAL - Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) Roosendaal organiseert op woensdag 10 april, samen met een aantal bedrijven een speciale inspiratiemiddag voor alle grote en kleine bedrijven/organisaties uit Roosendaal.

Tijdens deze bijeenkomst worden aanwezigen geïnspireerd op het gebied van Gezonde Werkomgeving. Aan het woord komen een aantal Roosendaalse good practices en energiegoeroe Herre Zonderland. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachte te wisselen over de invulling van de Gezonde Werkvloer. De bijeenkomst vindt plaats bij Bravo24, de Stok 24 te Roosendaal van 14.30 – 17.30 uur.

Productiviteit

"Het is van groot belang dat medewerkers gezond blijven en lekker in hun vel zitten. Dit komt de productiviteit ten goede en voorkomt verzuim", vertelt Meike van Wezel. "Dit heeft niet alleen betrekking op werkstress reductie of extra beweegmomenten, maar ook op onderwerpen als gezonde voeding, preventie, rookvrije of inspirerende werkomgeving."

Er zijn veel laagdrempelige en eenvoudige initiatieven voor een werkgever om te nemen. Ze hoeven niet altijd kostbaar of moeilijk te zijn. Wil je weten welke stappen je kan nemen voor jouw organisatue? Kijk Welke stap zet u voor uw organisatie?

Aanmelden is mogelijk tot 9 april via www.jogg-roosendaal.nl. Deelname is geheel gratis! Meer informatie via Meike van Wezel, m.vanwezel@gmail.com of 06-14630583. [l]