Ontvang jij iedereen met open armen?

ROOSENDAAL - Op 1 april gaat de 'Stamtafel' op Wiekendael van start, op 1 mei volgt De Bloemschevaert. De stamtafel is een laagdrempelige inloopvoorziening met speciale aandacht voor sport en cultuur. De wens is om in een vroeg stadium in te spelen op de behoefte, ongeacht leeftijd op het gebeid van vitaliteit, gezondheid, informatie en ontspanning. De stamtafel is voor iedereen!

Zowel op Wiekendael als De Bloemschevaert is de stamtafel open van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Voor de stamtafel zijn wij op zoek naar enthousiaste, sprankelende vrijwilligers met een flinke dosis lef. Je staat er als vrijwilliger niet alleen voor. Je doet het samen met een medewerker dagbesteding en een sport en cultuur functionaris.

Ben jij op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk met ruimte voor eigen inbreng? Ben je één of misschien wel meerdere dagen per week beschikbaar? Dan is de ‘stamtafel’ wellicht de uitdaging die jij zoekt! Neem contact op met Ellis Lauwen, coördinator vrijwilligers bij Groenhuysen via: ellis.lauwen@groenhuysen.nl of via telefoonnummer: 06-30931578, en ontdek de mogelijkheden. Doen hoor! [l]