WOUWSE PLANTAGE - Zaterdagmiddag 6 april werden de laatste thuiswedstrijden van de NTTB Voorjaarscompetitie 2019 afgewerkt. Alle teams van TTV De Pin Pongers kwamen weer in actie.

Pin Pongers 1 kon niet op volle oorlogssterkte aantreden tegen Hotak'68 (3) uit Hoogerheide en verloor met 4-6. Tom van Doorn won twee partijen, Albert de Jong won er één. De beide heren wonnen ook het dubbelspel. Invaller Adrie Raaymakers kon niet stunten.

Ook Pin Pongers verloor met 4-6. In dorpshuis De Spil was ODT (9) uit Roosendaal nipt te sterk. Kees Verhoeven pakte 2 punten, Marjan Quak-De Groot pakte 1 punt. De veteranen wonnen ook het dubbelspel, Lisette van den Muijsenberg-Van Meel bleef puntloos.

Pin Pongers 2 schudde de laatste concurrent in de strijd om de tweede plaats van zich af door Kerkwerve (1) met 6-4 te verslaan. De Zeeuwen konden geen volledig team op de been krijgen en deden daarmee direct 3 punten cadeau. Voorzitter René Schijven won zijn beide singles, Jac Rosenboom pakte ook een punt. Rose-Marie de Koning deelde niet in de feestvreugde. Meer info: www.depinpongers.nl.[l]