Gelijkspel DVO 60 1

ROOSENDAAL - DVO 60 1 blijft het goed doen, afgelopen zaterdag werd tegen het sterke Internos uit Etten Leur met 2-2 gelijk gespeeld en eigenlijk was een overwinning verdiend geweest voor de ploeg van Wouter van de Vendel. Men is nu druk bezig met de voorbereidingen nieuw seizoen.

Zo is het oefenprogramma voor de selectie zo goed als zeker klaar en komen ook de eerste versterkingen binnen voor de zaterdagclub uit Roosendaal. Ook zullen veel talentvolle spelers van de eigen jeugd aansluiten bij de selectie, Dit is een goede ontwikkeling volgens voorzitter Theo v.d. Wegen. "We kijken met heel vertrouwen naar het nieuwe seizoen en helemaal omdat we in 2020 het 60 jarig bestaan van de club gaan vieren. Eerst met veel enthousiasme dit seizoen afmaken en er komen nog hele leuke evenementen voor de club".

Dames

De dames van DVO 60 hebben afgelopen zondag de derby en topper in de 4e klasse van het vrouwenvoetbal met 1-0 verloren van concurrent RKVV Roosendaal. In een spannende en zeer en spannende wedstrijd wist de ploeg van RKVV Roosendaal de overwinning te behalen en naderen ze de koploper tot 1 punt. Het damesteam van DVO 60 heeft alles nog in eigen hand en ze gaan dan ook voor de titel in de 4e klasse.

Nieuwe leden

Sjors sportief is een groot succes geworden bij DVO 60. "Veel kinderen hebben zich aangemeld als lid van de club en dit is goed voor ons", aldus bestuurslid Henk Hartog. "We zijn druk bezig met werving nieuwe leden. Leuk is dat ze nu al op proef kunnen komen trainen".

Jongens en meisjes vanaf 4 t/m 17 jaar zijn van harte welkom. Informatie bij secretaris Piet van Osta tel 0165-544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com

Zie ook de website wwdvo60.nl

60 plussers

Ook voor 60 plussers is DVO 60 de vereniging. Elke woensdagmorgen wordt er van 09.45 uur tot 11.00 uur aan walking football gedaan. "Dus komt van je stoel en ga lekker met ons meesporten', volgens Piet van Osta. Je blijft lekker fit en het is ook nog op sociaal gebied erg leuk. Dus op woensdagmorgen naar DVO 60

Programma

Zaterdag 15.00 uur DVO 60 1-Willem 2

Zondag 10.0 uur DVO 60 Vr 1-Devo Vr1[l]