Belangrijke overwinning DVO 60 Vrouwen 1

ROOSENDAAL - DVO 60 Vrouwen 1 hebben jl zondag de thuiswedstrijd tegen DEVO met 3-1 gewonnen. DEVO is altijd een lastige tegenstander voor DVO 60. Door een goede inzet en beter spel werd de ploeg uit Bosschenhoofd terecht met 3-1 verslagen.

Door dit resultaat heeft men weer en stap gezet naar het kampioenschap. Concurrent RKVV Roosendaal staat nu op 4 punten maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Eerstvolgende wedstrijd is op zondagmorgen 5 mei tegen vv Schijf 2 , Aanvang 10.00 uur op het eigen sportpark.

40 jarig bestaan dames (vrouwen) afdeling

Zaterdagavond was er een geweldig feest bij DVO 60 tgv het 40 jarig bestaan van de dames (vrouwen) afdeling. Veel oud leden hadden de weg gevonden naar het sportpark. Na een wedstrijdje te hebben gespeeld werd het heel gezellig. Annie Consemulder, Lianne van Osta en Jan v.d. Oever werden door voorzitter Theo v.d. Wegen in het zonnetje gezet. Daarna gingen de beentjes van de vloer op de leuke klanken van de drive in.

DVO 60 1 verliest

DVO 60 1 heeft zaterdag thuis met 2-4 verloren van Willem 2. Na de goede prestaties van de laatste weken is dit een zeer grote teleurstelling, maar de overwinning van Willem 2 was terecht.

In het paas weekend is er een dubbel programma. Zaterdag uit naar SC 't Zand om 14.30 uur en 2e paasdag naar ONI om 15.00 uur

Informatie over DVO 60 of wil je komen voetballen informatie bij secretaris Piet van Osta tel. 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl[l]