Vlnr: Victor, Clive en Delano.
Vlnr: Victor, Clive en Delano. Bram Claasen

Dynamo'ers eindigen weer in de top van het herenturnen

ROOSENDAAL - Afgelopen weekend werden in Enschede, afhankelijk van de divisie waarin de heren turnen, de kwalificatie of halve finales heren turnen gehouden.

Op de vroege zaterdag ochtend was Seth van der Meer als eerste aan de beurt. Seth komt uit in de 3e divisie pupil, zijn hoogste scores haalde hij op voltige en vloer. Op voltige is hij hiermee zelfs reserve voor de finale. Allround werd hij 21e.

Victor van Nuffel komt uit in de 2e divisie instap en hij draaide een goede wedstrijd. Zijn sterkste toestellen waren ringen en vloer en op vloer haalde hij de toestelfinale. Hij werd allround 12e en veroverde daarmee ook een plaats in deze finale.

Delano Kromoredjo en Clive Huijbrechts zijn 2e divisie pupil. Delano zijn beste scores haalde hij op voltige en rekstok, hij werd 28e. Clive was juist op ringen en sprong sterk en haalde op ringen de toestel finale. Allround werd hij 23e.

Robin Wegman is Junior2 3e divisie en haalde op sprong en ringen hoge punten. Op ringen hiermee ook nog een toestel finale. Allround is hij reserve voor de finale.

Toine Hemelaar is junior1 3e divisie, hij turnde een geweldige wedstrijd en werd 1e allround. Ook haalde hij 4 toestelfinales en zal dus allround, op voltige, ringen, brug en rekstok een finale hebben.

Pjotr Semenov en Rego Saarloos turnen in de talent instap divisie. Pjotr zijn beste toestellen waren voltige en ringen, bij Rego waren dit rekstok en ringen. Pjotr werd 11e en Rego 10e. Beide zijn door naar de halve finale.

Joram Brouwers en Tico van der Horst komen uit in de 1e divisie jeugd. Helaas was Joram geblesseerd en kon hij niet mee doen aan deze wedstrijd. Tico deed dit wel, hij draaide mooie oefeningen op voltige en rekstok en werd 3e allround en haalde op rekstok een toestel finale.

Bas Wijnsma is junior1 1e divisie. Vorige wedstrijd was hij al verzekerd van toestel finales en een plaatsje in de finale en daarbij mocht hij nog een finale op sprong bij tellen. Hij werd allround 3e.

Ook Bjorn Nelemans turnde een mooie wedstrijd met hoge punten op vloer, voltige en rekstok. Hij werd 12e allround.

Over een maand zijn de volgende wedstrijd en voor de heren in Waalwijk.[l]