De avondvierdaagse komt er weer aan

ROOSENDAAL - Met deze wervende slogan wil ARSV THOR de aandacht vestigen op haar organisatie van de Roosendaalse Wandelavondvierdaagse. Van maandag 13 t/m donderdag 16 mei staat de 42e editie gepland en de werkgroep Avondvierdaagse is al volop bezig om alles in goede banen te leiden.

De maand mei is een ideaal tijdstip voor de vele wandelliefhebbers die juist in deze periode met hun trainingskilometers bezig zijn voor de grote landelijke vierdaagsen, waarvan de bekendste natuurlijk die van Nijmegen is die traditiegetrouw in de maand juli gelopen wordt.

Inmiddels is de inschrijving bij het VVV-kantoor aan de Markt in Roosendaal geopend. Inschrijven kan hier tot en met vrijdag 10 mei. Wie eens heerlijk wil genieten van de bosrijke omgeving van Roosendaal zuid mag deze Roosendaalse A4D eenvoudigweg niet missen. De beloning voor alle wandelaars zal wederom bestaan uit de felbegeerde vierdaagse medaille.

Op de 1e avond kan er bij de start nog na-ingeschreven worden.

Elke deelnemer ontvangt een specifiek inschrijfnummer en dat nummer is tevens een gratis lot in de tijdens het evenement te houden loterij. Elke avond is er een trekking en er zijn prachtige prijzen te verdienen.

De Roosendaalse jeugd heeft zich inmiddels al massaal via hun basisscholen ingeschreven, waardoor de organisatie zich nu al verzekerd weet van ruim 2800 deelnemers.

Start en finish zijn traditiegetrouw op het parkeerterrein van Sportpark Vierhoeven. Er is daar een ruime parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen. De afstanden waaruit men kan kiezen zijn 3, 6 en 10 kilometer. Er kan gestart worden tussen 18.15 en 18.45 uur.

Nadere informatie (o.a. de wandelroutes) zijn te vinden op de website van de arsv THOR www.thor-roosendaal,nl/ Evenementen/ Avondvierdaagse of is op te vragen bij erwee.1@kpnmail.nl of 06-23419033.[l]