Wedstrijdteam Archida op tweede Open Strive & Struggle cup. FOTO J. DE PIJNIER
Wedstrijdteam Archida op tweede Open Strive & Struggle cup. FOTO J. DE PIJNIER j. de Pijnier

Karate Do-Archida pakt prijzen op Open Strive & Struggle cup

ROOSENDAAL - Zaterdag 13 april zijn vier karateka's van Karate Do Archida onder leiding van hun coach Ricky Rockx afgereisd naar 's Hertogenbosch om daar in de Maaspoort sporthal zich te meten met andere Karateka's uit Nederland en België.

Lars Hopstaken was de eerste die de spits afbeet op het onderdeel Kata, doordat Lars tijdens het uitvoeren van zijn Kata struikelde en viel verloor Lars zijn partij, daarbij had hij ook nog de pech dat zijn tegenstander in de 1e ronde zijn vervolg partij in de 2e ronde verloor en zo Lars niet meer in aanmerking kwam voor de herkansing ronde.

Annabel de Bont behaalde een mooie 4e plaats in een vrij grote poule, jammer dat ze net buiten de prijzen viel maar toch erg knap gedaan.

Merlene de Doelder behaalde in haar Kata poule de derde plaats waarmee ze met een mooie grote beker huiswaarts kon keren

Max de Pijnier behaalde eveneens in zijn Kata poule een mooie 3e plaats en kon ook een grote beker in ontvangst nemen, na de middag pauze mocht Max nogmaals komen opdraven voor het onderdeel Kumite waar hij zich ook goed heeft laten zijn maar helaas net buiten de prijzen viel.

Bestuur en trainers van Archida zijn trots en tevreden met de behaalde prestaties en gaan snel aan de slag met de voorbereidingen op de volgende wedstrijden en hun jaarlijkse Karatekamp in juni.

Bent u ook geïnteresseerd in deze sport, info via: eduwin0210@home.nl. [l]