Senioren DVO 60

ROOSENDAAL - Het seizoen 2018/2019 zit er weer bijna op en dus ook voor de senioren van DVO 60. De lagere elftallen van de club hebben allemaal een mooi seizoen gehad. Helaas geen kampioenen maar de resultaten waren allemaal zeer positief. Heel belangrijk is dat er een geweldige sfeer is en dat er van de 3e helft goed gebruikt wordt gemaakt. De sfeer in de kantine is dan ook erg goed.

Het seizoen wordt afgesloten op zaterdag 8 juni met het lagere elftallen toernooi. Dan komen 18 teams bij DVO 60 voetballen om de fel begeerde wisselbokaal Piet van Osta senior.

Nieuwe seizoen

Komend seizoen zullen er inclusief de selectie weer negen teams gaan deelnemen. De mogelijkheid bestaat dat er nog een tiende team ingeschreven gaat worden. Goede ontwikkelingen volgens secretaris Piet van Osta.

Ook zijn we bezig om de jeugd te gaan versterken. Met name in de jongste categorie is er al behoorlijk wat aanwas en deze groep wordt ook heel belangrijk de komende jaren. Een speciale commissie is bezig om alles goed te regelen en te zorgen dat we genoeg jeugdteams hebben. Jongens en meisjes vanaf 4 jaar zijn van harte welkom bij de club.

Informatie bij secretaris Piet van Osta tel. 0165 544709 of e-mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl. Of kom eens op zaterdag een kijkje nemen op het sportpark.[l]