Jazzsessie van Jazz750 in samenwerking met Muziekvereniging Roosendaal

ROOSENDAAL - Op zondag 26 mei organiseert Jazz750 weer een jazzsessie. De muzikale basis van de sessies wordt steeds gevormd door een professioneel begeleidingstrio. Deelnemers delen het podium met dit trio en met de musici die zich hebben aangemeld voor de jazzsessie.

Op 26 mei zal ook een aantal jeugdige spelers het podium betreden. Muziekvereniging Roosendaal en Jazz750 hebben gezamenlijk het initiatief genomen om een werkplaats voor jongeren te starten. Gedurende de sessie van aanstaande zondag zullen de eerste prille resultaten worden gepresenteerd.

Musici kunnen zich nog aanmelden via onderstaand telefoonnummer of mailadres. Ook luisteraars zijn van harte welkom. Onder het genot van een drankje kun je genieten van jazzmuziek, waarbij een spannende en sprankelende kruisbestuiving zal plaatsvinden tussen stijlen, generaties en niveaus. De toegang is gratis.

Locatie: theatercafé van De kring, Kerkstraat 1 te Roosendaal. Aanvang 15:00 uur. Bel voor meer info naar Ton van de Geijn (06 2274 6027) of stuur een mail naar info@jazz750.nl. [l]