De Hip & Handmade Markt staat bekend om zijn creatieve producten
De Hip & Handmade Markt staat bekend om zijn creatieve producten Foto:

Zelfgemaakte creaties bij Hip & Handmade Markt

ROOSENDAAL - Gepassioneerde ondernemers uit de Raadhuisstraat laten op vrijdag 31 mei van 10.00 tot 21.00 uur hun specialiteiten zien en proeven tijdens een nieuwe editie van de Hip & Handmade Markt. De Raadhuisstraat is de oudste winkelstraat van Roosendaal en de ondernemers die hier gevestigd zitten, onderscheiden zich met unieke winkels, horeca, vakmanschap en specialiteiten. "En daar zijn we trots op."

DOOR ONZE REDACTIE


De ondernemers van de Raadhuisstraat in Roosendaal staan bekend als ambachtelijke en creatieve winkeliers. Achter iedere deur zit een bevlogen ondernemer die je hartelijk ontvangt en die graag zijn of haar passie met je deelt. Van cadeau- tot gebruiksartikelen en van kleding tot sieraden. Deze straat heeft alles. Het bijzondere aan de Raadhuisstraat is dat iedere zaak zijn eigen karakter en specialisme heeft. Dat alles komt samen op de Hip & Handmade Markt. Op vrijdag 31 mei kan je langs de verschillende kraampjes struinen op zoek naar dat leuke zelfgemaakte sieraad of die heerlijk vers gebrande koffie.

Pure passie
Hoe verschillend de speciaalzaken ook zijn en hoe divers en specialistisch hun aanbod ook is, de ondernemers hebben één grote gemene deler: ze doen wat ze leuk vinden. Tijdens de Hip & Handmade markt krijgen ook creatievelingen uit de regio de kans om hun kunstwerken aan het grote publiek te laten zien. Zij kunnen gewoon een kraam huren en zo alle bezoekers verblijden met hun eigengemaakte werk. Sommige deelnemers zullen ter plekken hun producten maken of workshops geven. Schilderijen, armbanden, kleding, artikelen voor in en om huis, koffie, thee, festival make-up, babyspeelgoed, verjaardagskroontjes... Je kunt het zo gek niet verzinnen, of je vind het op de Hip & Handmade Markt in de Raadhuisstraat! Alles met de hand gemaakt uiteraard.

Heb je er nu al helemaal zin in? Houdt het evenement in de gaten op Facebook: https://www.facebook.com/Raadhuisstraat-Roosendaal-426733794042609/ [l]

Deelnemers:

Maison et Moi
Beauty at Milou
My Health Store
Winebizz
Caffè Dono
M-embrace
Bob Bakker schilderijen
Roemer Juwelier
Ouro Goudsmit
Leuk joh!
Hartje Henna artist
FreshWater
PiP Ibiza
Luvjoe Kroontjes
Woondecoraties Joan
Sep & SonSalon
Rubia
Textiellab Xspecial
Beer 'n Steak
By Carolle schilderijen
Het Bloemenhuis