ROOSENDAAL - Op zaterdag 8 juni organiseert vv DVO 60 weer haar jaarlijks lagere elftallen toernooi. Dan zullen 18 ploegen weer gaan voetballen om de felbegeerde wisselbokaal Piet van Osta senior.

"Ik ben blij dat het toernooi ter ere van mijn vader nog altijd druk bezocht wordt", aldus Piet van Osta jr secretaris van de club. "We kijken er altijd met zijn allen naar uit, Een enorme drukte, gezellige sfeer en leuk voetbal. Deze dag ben ik altijd samen met Rene Oliekan toernooisecretaris en dat vinden we beiden heel leuk". Om 11.00 uur zal het toernooi aanvangen. De prijsuitreiking zal om ca 18.00 uur zijn en daarna zal er een goot feest zijn voor alle deelnemers.

Nieuwe seizoen

Komend seizoen gaan we weer van start met negen senioren-elftallen. Er zijn gelukkig veel nieuwe aanmeldingen en dat doet ons goed, dit betekent dat DVO 60 nog steeds erg populair is bij de voetballers. Ook bij de jeugd gaat het bijzonder goed met de aanmeldingen. Op zondag speelt natuurlijk ons 1e Vrouwenteam. Komend seizoen voor de eerste maal in de 3e klasse.

Wil je komen voetballen bij DVO 60 en ben je 4 jaar of ouder dan ben je van harte welkom. Informatie bij secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl[l]