Suzan en Sander bespreken plannen in een van de stijlkamers
Suzan en Sander bespreken plannen in een van de stijlkamers Foto:

Maison et Moi brengt uniek concept

ROOSENDAAL - Vanaf vrijdag is Maison et Moi het adres waar je terecht kunt voor je complete interieur en woninginrichting. Zeven jaar geleden zijn Sander en Suzan vanuit passie Maison et Moi begonnen, waar je meubels, accessoires voor jezelf, voor je huis en de verf van Annie Sloan kunt kopen. Omdat zij je graag volledig willen kunnen adviseren om van je huis een echt thuis te maken, zijn zij op zoek gegaan naar een formule, die daar bij aansluit. Decorette is hiervoor de perfecte partner.

DOOR ELLES JANSEN

“We hebben beneden in de winkel ‘stijlkamers’ gemaakt, om onze klanten te inspireren”, vertelt Suzan enthousiast. De kamers worden omringd door raamdecoratie, behang en vloeren van Decorette. In de kamers vind je al de meubels en mooie accessoires van Maison et Moi terug. “We hebben Maison et Moi en Decorette op deze manier uniek met elkaar verweven. Op de eerste etage hebben we een grote collectie harde en zachte vloeren en honderden stalen gordijnen. Voor de ramen komen de mooie producten van het merk Luxaflex.” Suzan heeft hier, als interieurontwerper, haar eigen adviesruimte. Er is ook een hele grote collectie behangboeken van de bekende merken, waar je uren in kunt bladeren.

Advies op maat

“Klanten komen met foto’s van hun huiskamer langs, of wij gaan naar onze klant toe, als zij meer sfeer of eenheid in hun huis willen door nieuwe meubels, accessoires of omdat ze een meubelstuk willen verven”, legt Sander uit. “En nu kunnen we ook volledige woninginrichting adviseren. Duur? Nee hoor, we hebben voor ieder budget een inrichting! We hebben zoveel verschillende merken in onze collectie, dat wij altijd samen met onze klant een mooi eigen interieur kunnen creëren.”

Uniek concept

Op dit moment is er nog geen Decorette in Nederland, die zo neergezet is, als bij Maison et Moi. “Wie ons kent, weet dat wij van sfeer, gezelligheid en mooie dingen houden”, aldus Suzan. Dat zie je terug in de winkel. Decorette heeft, net als Maison et Moi, een groot aantal merken in huis, zoals Eijffinger, Arte, Luxaflex, BeCe, Your Edition, Kobe en bovendien een mooie eigen huiscollectie. “Alles wordt gratis opgemeten en we werken samen met vakmensen voor de montage van de raamdecoratie en het leggen van vloeren,” voegt Sander toe.

Eigen Stempel

Maison et Moi en Decorette hebben alles om van jouw huis een thuis met de Whow-factor te maken. Het team van Maison et Moi zorgt dat zij altijd de nieuwste trends kent. Het team bezoekt hiervoor beurzen in Parijs en Milaan, bespreekt met medeondernemers de modetrends, die vaak een seizoen voor lopen, en volgt lezingen van trendwatchers. Dit wordt vertaald naar de collecties in de winkel. Ga daarom snel langs om de nieuwe winkel te bewonderen en inspiratie op te doen. Want in een gezellig huis schijnt de zon altijd.[l]