Kledingbeurs ten bate van stichting Paul

ROOSENDAAL - Vier stagestudenten van de Fontys Sporthogeschool organiseren op donderdag 27 juni een (kinder-)sportkledingbeurs. Voor een zeer gering bedrag kan dan tweedehands (kinder-)sportkleding en sportmateriaal van prima kwaliteit worden aangeschaft.

Samen met drie basisscholen in Roosendaal is er een wedstrijd gehouden om in een periode van drie weken zoveel mogelijk sportspullen in te zamelen. Ook hebben veel tweedehands winkels, sportverenigingen en particulieren kleding en materiaal gedoneerd.

Stichting Paul

De verkoopopbrengst van de sportkledingbeurs komt in zijn geheel ten goede van Stichting Paul. Stichting Paul is een Roosendaals initiatief, dat zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten. Er is namelijk gebleken dat in steeds meer gezinnen de ouders de contributie van de sportvereniging niet meer kunnen betalen.

De verkooplocatie van de kledingbeurs is Burgerhoutsestraat 23 (Cultuurhuis) te Roosendaal. De verkoop start om 12.00 uur en stopt om 18.00 uur.[l]