Wethouder Cees Lok knipt het lint door.
Wethouder Cees Lok knipt het lint door. Foto:

Anytime Fitness opent nieuwe locatie in Roosendaal

ROOSENDAAL - Gelegen in het centrum van Roosendaal aan de van Beethovenlaan 6 vond afgelopen week de officiële opening plaats van Anytime Fitness Roosendaal. Wethouder Cees Lok knipte het paarse lint door.

Eigenaar Daniël van Nassau is maar wat trots op zijn gloednieuwe sportschool waar je met plezier kan sporten. Als lid kun je bij ons Anytime en Anywhere gezellig sporten. In een schone en veilige omgeving aan de hand van ons gratis introductieprogramma onder begeleiding van gecertificeerd personeel. Met een persoonlijke toegangssleutel op zak kunnen leden 24/7 uur, 365 dagen per jaar terecht voor cardio-, circuit- en krachttraining. Maar ook voor groepslessen en Spinninglessen zowel (live) als (virtueel).

In onze sportschool vindt je de meest state of the art apparatuur én hele goede begeleiding van ons super gemotiveerde Anytime Fitness Team. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de Anytime Fitness workout-app . Hiermee kun je o.a. je eigen resultaten bijhouden, en ook thuis je trainingsschema's bekijken." Aan de veiligheid van onze leden is ook uitgebreid gedacht. Zo hangt er een uitgebreid camera systeem, en kunnen de leden gebruik maken van een (paniek) knop , zodat ze in geval van nood een alarmcentrale kunnen waarschuwen, en wij hebben in het pand een AED beschikbaar bij een noodsituatie. Douchen doe je in de privé kleedkamers, en parkeren kan gratis voor de deur.

Kom gerust eens langs om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen onder het genot van een bakje koffie. Van maandag tot zaterdag zijn wij aanwezig in de ochtend uren van 9:00 tot 12:00, en in de avonduren van maandag tot donderdag tussen 18:00 en 21:00 uur.

Tot binnenkort! [l]