Hoge opkomst tijdens het handbalweekend in Heerle.
Hoge opkomst tijdens het handbalweekend in Heerle.

Geslaagd Handbalweekend HV Heerle

HEERLE - Afgelopen weekend was er weer een groot sportspektakel op Sportpark Harella te Heerle. Op vrijdagavond werd het weekend gestart met het bekende P. Jansen verrassingstoernooi. Een toernooi voor jong en oud, wel of geen handbalervaring.

Dit jaar met 41 teams! Een recordaantal waar we dit jaar extra trots op zijn. In januari jl is onze erelid van de vereniging Peter Pellis overleden. Hij streefde er al jaren na om meer dan 40 teams te werven voor dit gezellige toernooi. We zijn heel blij dat het ons gelukt is om dit te bereiken. De avond werd afgesloten met een feestavond. Tijdens de feestavond speelde de band New Stuff en was er een DJ.

Veldhandbaltoernooi

Op zondag werd voor de 49e keer het Internationale P. Jansen Veldhandbaltoernooi georganiseerd. Ook hier was de opkomst hoog. Ruim 100 teams hebben deelgenomen aan dit gezellige toernooi. Met veel plezier hebben we gisteren ruim 1500 mensen mogen verwelkomen op Sportpark Harella. Iedereen heeft kunnen genieten van onze fruitkramen, ijskar, binnenspeeltuin, sportieve wedstrijden en het fantastische weer.

Namens de commissie willen we iedereen bedanken voor hun hulp en deelname aan dit weekend. We hebben genoten en zien jullie graag volgend jaar weer terug![l]