Ouderenmiddag St. Josephkerk op 10 juli

ROOSENDAAL - Woensdag 10 juli zijn onze ouderen weer van harte welkom in de St. Josephkerk, St. Josephstraat 4. Die middag is er een gevarieerd programma waarbij het Roosendaalse bedevaartsoord, de Kapelberg, centraal staat. Ze wordt belicht in woord en beeld, en natuurlijk zullen er oude en bekende Marialiedjes gezongen worden. Natuurlijk is er ook ruim tijd om gezellig bij te praten onder het genot van een drankje en een hapje. De middag duurt van half twee tot ongeveer kwart over vier.

De ouderenmiddagen werden ooit ingesteld omdat de vakantietijd voor onze senioren vaak een saaie tijd was: familie en bekenden waren weg en buurthuizen bleven dicht, net als de soos. De middag in de St. Josephkerk is er een uit een reeks van drie, georganiseerd door de Sint Norbertusparochie. Als eerste was er de zeer geslaagde ouderenmiddag in O.L.Vrouwe op 12 juni. Nu is het de beurt aan de St. Josephkerk.

Programma
Op woensdag 10 juli is iedereen daar vanaf 13.30 uur welkom. Het programma begint om 14.00 uur en om ongeveer 16.15 uur sluiten we af. De toegang is gratis en opgave vooraf is niet nodig. Mensen die slecht ter been zijn en geen vervoer hebben, kunnen worden opgehaald en weer teruggebracht. Hiervoor moet u zich wel melden: tot uiterlijk maandag 8 juli bij de administratie, tel. (0165) 534667, tussen 9.00 en 11.30 u. Rollators en opvouwbare rolstoelen kunnen mee, vaste rolstoelen kunnen wij helaas niet vervoeren. Tot ziens op woensdagmiddag 10 juli in de St. Josephkerk.
Op woensdag 14 augustus is iedereen weer van harte welkom in de Moeder Godskerk, ingang Luykenlaan, waar tussen 13.30 en ongeveer 16.00 uur een gezellige middag wordt gehouden. Vicaris Paul Verbeek vertelt over: Maria, die de knopen ontwart. Achter in de kerken komen formulieren te liggen om u aan te melden. U kunt ook bellen naar het secretariaat van Moeder Gods: 0165-533786 of naar het secretariaat van de Sint Norbertusparochie: (0165)534667 (allebei ’s morgens). [l]