Afbeelding
Foto: Facebook De Mannen van Weleer

Lokale artiesten vertegenwoordigd op De Draai

ROOSENDAAL - Op de veertigste editie van De Draai krijgen ook lokale artiesten een podium. De Mannen van Weleer en Mike Alderson zullen hun opwachting maken op het Kadeplein.

De Mannen van Weleer nemen de bezoekers op 4 augustus mee in een stukje nostalgie van de jaren 90 en 00’s! Op de vorige editie van De Draai waren De Mannen van Weleer van de partij op de maandag. Dit jaar hebben zullen zij er staan op zondagavond tijdens het Warmdraaien: ‘’We kijken met veel plezier en trots terug op ons optreden van vorig jaar. Voor het eerst in de geschiedenis van De Draai zal er tijdens Warmdraaien een lokale act te zien zijn. We zijn zeer vereerd dat wij — De Mannen van Weleer — hiervoor zijn uitgenodigd’’.

Het is de bedoeling om direct de toon voor de avond te zetten: ‘’We doen nu de kick-off van het evenement en willen gelijk een gelikte show neerzetten om de mensen in de juiste sfeer te krijgen’’. Bekende namen als Def Rhymz en DJ Paul Elstak zullen ook present zijn op deze avond. ‘’Een unieke kans om als Roosendaalse act tussen deze bekende namen te staan’’, aldus De Mannen van Weleer.

Mike Alderson

Mike Alderson is een Nederlandstalige zanger bekend van de nummers ´Alleen Maar Dansen´, ´Wanneer´ en ´Vanavond´. Hij weet met zijn performance, verschijning en bekende meezingers van iedere gelegenheid een gezellig feest te maken! Terugblikkend op vorig jaar herinnert Mike zich de hitte nog, maar dat mocht de pret niet drukken: ‘’Met een graad of 36 hebben we er met z’n allen een mooi feestje van weten te maken’’. Op maandag 5 augustus zal hij in een mooi entertainment programma terecht komen met onder andere Django Wagner en Snollebollekes.

Royal Apollo

Nieuw op het podium van De Draai is de dj act Royal Apollo uit Roosendaal. De dj's Paul Brugel & Paul van de Casteel nemen de bezoekers op 4 augustus van 18.00 tot 19.00 uur mee terug in de tijd met een unieke DJ set. Zij zorgen ervoor dat je weer een volledige avond lekker uit je dak kan gaan op de dansvloer. Hits van toen worden afgewisseld met unieke edits en mashups uit de 80-90 en zero's. Van dance classics tot nederpop, van slow tot Rock en en van Urban tot dance, alles komt voorbij in een unieke gevarieerde mix! [l]