AGENDA

Zaterdag 6 juli

Kledinginzameling

10:00 | St. Josephkerk

Zaterdag 6 juli inzameling van gedragen maar nog goed draagbare kleding voor Cordaid-Mensen in Nood, van 10 tot 12 uur in de St. Josephkerk, St. Josephstraat 4 te Roosendaal. Ook bruikbare, hele spullen voor de volgende snuffelmarkt, en boeken, platen en cd's voor de boekenmarkt worden ingezameld evenals oude mobieltjes en oude draagbare telefoons. Ook oude brillen zijn van harte welkom! Geen matrassen, groot meubilair, groot witgoed of beeldbuizen!

Zondag 7 juli

IVN wandeling vlinders en libellen

13:30 | parkeerplaats kinderboerderij

Het IVN-Roosendaal nodigt geïnteresseerden uit voor een themawandeling vlinders en libellen, langs Molenbeek en omgeving, op zondag 7 juli van 13:30 tot 15:00 uur. Het vertrek is vanaf de parkeerplaats van de Kinderboerderij, Ambrozijnberg 202 in Roosendaal. Voor meer informatie over het IVN en de activiteiten, zie de website www.ivn.nl/roosendaal.

Bingo in Fatimahuis

13:45 | Fatimahuis

Zondagmiddag 7 juli wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is 13.45 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur. U bent van harte welkom.

Dinsdag 9 juli

Taalcafé

14:00 | Bibliotheek VANnU

Elke dinsdag middag van 14.00 tot 15.30 uur is het Taalcafé. Dit wordt georganiseerd door Humanitas Taalmaatjes en vindt plaats in de Bibliotheek VANnU, Markt 54A in Roosendaal. Hier komen Nederlandse vrijwilligers en mensen met een andere taalachtergrond samen om, onder het genot van een kopje koffie of thee, te praten of een (taal-) spelletje te doen om zodoende het spreken van de Nederlandse taal te verbeteren. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.