Toneelvereniging Sint Joseph speelt 'Drie maal twee is zes te veel'

OUD-VOSSEMEER - Toneelvereniging Sint Joseph, Oud Vossemeer speelt de klucht "Drie maal twee is zes te veel" en roemt haar leden en vrijwilligers.

De laatste loodjes... En de laatste weken is er hard gerepeteerd om het spelen van "Drie maal twee is zes te veel onder de knie te krijgen. Het spelen van een klucht lijkt misschien makkelijk, maar dat is het zeker niet, zo leggen de mensen van Sint Joseph uit. Een juiste timing is heel belangrijk en daar leggen we de focus op de laatste repetities. Het totaalplaatje is natuurlijk ook heel belangrijk en daar komen de leden en de vrijwilligers bij kijken. Er komt best wat bij kijken.

Vrijwilligers
De decorbouw, de aankleding, de kleding van spelers, speelsters, Licht en geluid, enz.. teveel om op te noemen. We zijn in principe een kleine vereniging maar onze leden zijn trouw en heel betrokken, net als de vrijwilligers die bijvoorbeeld in een hele korte tijd een decor bouwen en afwerken. Zij offeren hun vakantie er voor op. Heel bijzonder. De onderlinge sfeer is super. We zijn zo blij met de mensen die ons op alle gebied helpen. Zij zorgen er met name voor dat een toneelseizoen erg plezierig en prettig verloopt. Alles om het publiek een vermakelijke avond te bezorgen.

Voorstellingen
De voorstellingen zijn zaterdag 11 en zaterdag 18 januari in dorpshuis de Vossenkuil, Oud Vossemeer. Aanvang 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Maddie Geuze, 0166-672667, Eric van Hees 0166 672375 of via toneelstjoseph@zeelandnet.nl. Ook kunnen er kaarten via een pb op facebook worden besteld natuurlijk. [l]