Maak kennis met het reisaanbod van Goed Idee Reizen bij TUI Bergen op Zoom

THOLEN - De christelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen kan u een groot, gevarieerd en ook verrassend reisaanbod bieden voor komende zomer.

De reisorganisatie onderscheidt zich door groepsreizen in eigen sfeer, altijd begeleid door een eigen reisleider. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in het houden van de zondagsrust, op zondag wordt er niet gereisd. Samen bezoeken we een lokale kerkdienst of de reisleider organiseert een bijeenkomst in het hotel. Goed Idee Reizen kan u een variatie van reizen aanbieden, zowel rondreizen als vaar-, vlieg- en busreizen. Er zijn Bijbelse reizen naar o.a. Israƫl, Jordaniƫ, Griekenland en Turkije.

Sinds kort kunnen we u bij TUI Bergen op Zoom ook helpen bij het uitzoeken en boeken van uw vakantie met Goed Idee Reizen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag en onder het genot van een heerlijk kop koffie krijgt u persoonlijk advies.

Wilt u meer weten over het reisaanbod van Goed Idee Reizen? Op D.V. 24 januari organiseert Goed Idee Reizen van 16:00 uur tot 21:00 uur een reisinformatiedag in De Wingerd in Tholen. Meer informatie vindt u terug op www.goedideereizen.nl. Op deze reisinformatiedag worden presentaties gehouden over de diverse reisbestemmingen. U krijgt deskundig advies van onze medewerkers en u kunt ook al kennismaken met de reisleiders.

Goed Idee Reizen is een dochteronderneming van TUI Nederland. Een sterke moedermaatschappij staat achter het reisproduct van Goed Idee Reizen en staat garant voor de uitvoering van een mooie vakantie.

Graag verwelkomen wij u bij TUI Bergen op Zoom, Voetboog 3, telefoon 0164-237943. [l]