Inschrijving voor Zomerconcerten Tholen geopend

THOLEN - De zomer is nog lang niet begonnen maar de werkgroep Zomerconcerten Tholen is al weer bezig met de voorbereiding voor het komende seizoen.

Afgelopen jaren hebben wij ervaren dat veel mensen hebben genoten van de concerten, zowel de deelnemers als bezoekers. Het aantal mensen dat komt luisteren groeit nog steeds en men reageert zeer positief.

Heel graag willen wij ook in 2020 weer een gevarieerd en mooi programma aanbieden op de zaterdagmiddagen in het stadje Tholen, maar dit lukt ons niet zonder enthousiaste inzet van muzikanten.

Het openingsconcert is op 16 mei en is reeds ingevuld. Wegens braderie op 29 augustus zijn er geen concerten. Het laatste concert zal plaatsvinden op zaterdag 3 oktober. Alle concerten vangen aan om 14.30 uur.

We nodigen zangers, muzikanten, koren en ensembles die graag eens een concert willen geven op de zaterdagmiddag in een van de 3 kerken uit om te reageren. Een concert mag ongeveer een half uur duren en vindt plaats in de Gasthuiskapel, de RK Kerk Onze Lieve Vrouwe Hemelvaart of de Grote- of Onze Lieve Vrouwekerk. Afhankelijk van de groepsgrootte, muzikale invulling en beschikbaarheid van de kerken kiest de werkgroep de best mogelijke locatie, zo nodig in overleg.

Reacties zien we graag tegemoet op zomerconcerten@zeelandnet.nl. Nadere informatie te verkrijgen via 06-83331068. [l]