Nieuwe voorzitter Dorpsgemeenschap Sint-Annaland

SINT-ANNALAND - Tijdens de bestuursvergadering van maandag 3 februari is Niels van Oudenaarde benoemd tot voorzitter van Dorpsgemeenschap Sint-Annaland.

De functie van voorzitter was de laatste jaren vacant en werd zolang waargenomen door Jack Westdorp. Niels was de afgelopen 5 jaar secretaris, trekt momenteel de kar van het project rondom 75 jaar vrijheid en neemt nu de voorzittershamer over. De functie van secretaris is daarmee vacant en wordt voorlopig waargenomen door Anja Wielaard en Hilde Wielaard.

Corniel van Leeuwen heeft in dezelfde vergadering na 8 jaar afscheid genomen als bestuurslid van Dorpsgemeenschap Sint-Annaland. Hij wordt 12 maart wethouder en de rol in het bestuur van de dorpsgemeenschap is daarmee niet meer te combineren. Vanaf de zijlijn zal hij het project rondom 75 jaar vrijheid in mei met interesse blijven volgen.

Het bestuur bestaat na de wisseling uit: Niels van Oudenaarde (voorzitter), Piet van Dijke (penningmeester), Jack Westdorp, Anja Wielaard en Hilde Wielaard. [l]