Informatieavond 75 jaar vrijheid

SINT-ANNALAND - Vrijdagavond 14 februari organiseert Dorpsgemeenschap Sint-Annaland een informatieavond over 75 jaar vrijheid met het thema 'Versier het anders'. 

Tijdens de inloopavond vertellen vrijwilligers alles over de verschillende programmaonderdelen. Van ieder onderdeel is er een informatietafel. De projectgroep 'Sint-Annaland herdenkt & viert 75 jaar vrijheid' van de Dorpsgemeenschap organiseert van 4 & 5 mei t/m 5 juni een reeks aan activiteiten in het kader van 75 jaar vrijheid. Onder andere zijn de families van de Britse soldaten, die zijn gesneuveld en begraven in het dorp, te gast bij de activiteiten op 4 en 5 mei. 

Het thema 'Versier het anders' is een bewuste knipoog naar de dag waarop de informatieavond wordt gehouden, Valentijnsdag. De projectgroep roept alle inwoners op om met elkaar de straten van het dorp te versieren tijdens de Maand van de Vrijheid (4 & 5 mei t/m 5 juni). Inwoners kunnen zich tijdens de avond laten inspireren, horen waar rekening mee gehouden moet worden bij het versieren en hoe ze samen met de straat in de prijzen kunnen vallen. 

Inwoners en geïnteresseerden zijn vanaf 19:30 uur welkom in De Wellevaete. Rond 20:15 uur is er een centrale presentatie van het programma. De inlopavond duurt tot ongeveer 21:30 uur.