AGENDA

Woensdag 4 maart

Kledingverkoop

14:00 |

Woensdagmiddag 4 maart organiseert het actiecomité van de Ger.Gem in Scherpenisse een kledingverkoop in de bovenzaal van de kerk. Van 14.00-16.00 uur kunt u er terecht voor dames en kinderkleding van Lenie Hage. Ook zijn er fotokaarten en snoeprollen verkrijgbaar. Allen hartelijk welkom aan de Schoolstraat in Scherpenisse.

Zondag 8 maart

Bijbel Bijeenkomsten

17:00 | Gasthuiskapel

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren naar een eenvoudige boodschap uit de Bijbel. Tot hulp voor hen die geloven, het geloof verloren zijn of het geloof willen vinden. Elke zondagmiddag van 9 februari t/m 29 maart van 17.00-18.00 uur. Kerkgebouw: Gasthuiskapel, Kerkstraat 15, 4691 CD Tholen. Voor meer informatie: 06-23705256.

Ichthuskerk zingt

16:00 | Ichthuskerk

Na het succes van een prachtige muzikale dienst vorig jaar hebben verschillende muzikanten opnieuw het initiatief genomen om een dienst te organiseren vol met muziek en zang. De band bestaat uit leden van de Ichthuskerk. We zullen opwekkingsliederen , maar ook liederen van Lauren Daigle, Casting Crowns, Chris Tomlin en Band LEV spelen. Een heel gevarieerd programma met heerlijke meezingers, mooie luisterliederen, persoonlijke (korte) verhalen en gebed. Kortom een heerlijke muzikale middag voor jong en oud. Van harte welkom! Zondag 8 maart 16.00 uur Ichthuskerk Doelweg Tholen.