Afbeelding
Foto:

Stichting Vakanties Minima Zeeland krijgt een nieuwe voorzitter

THOLEN - Met ingang van 1 maart 2020 heeft Astrid Rutten-Steijns de voorzittershamer overgenomen van Aschwin van den Abeele. Stichting Vakanties Minima Zeeland vindt dat iedereen vakantie nodig heeft. Ook als het door financiële omstandigheden even niet mogelijk is. Daarom organiseert SVMZ, low-budget vakanties voor de sociaaleconomische minima.

Waar mogelijk met Zeeuwse leveranciers zoals de Roompot maar dat lukt niet elk jaar. Daarom beschikt de stichting over een breed netwerk. De stichting organiseert al sinds 2005 vakanties en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Statuten en reglementen zijn actueel en voor iedereen in te zien op onze website. Het bestuur dat geheel uit vrijwilligers bestaat, zorgt voor een juiste naleving hiervan. Iedere vorm van sponsoring is welkom.

Astrid is woonachtig in Middelburg, getrouwd en heeft drie kinderen. Naast haar drukke, zelfstandige bestaan als teamcoach en interim HR-manager, maakt ze graag tijd om een bijdrage te leveren aan de stiching. Ze is enthousiast over het werk van de stichting: "ik besef me goed hoe luxe het is om op vakantie te kúnnen gaan. Vakanties zijn binnen ons drukke gezin altijd momenten om met elkaar naar uit te kijken; je hebt een "ijkmoment". Vakanties helpen om samen herinneringen te maken waar je later met veel plezier op terug kunt kijken, óók als de waan van de dag weer toeslaat, dat gun ik iedereen".

"Laten we er ook dit jaar weer een fantastisch vakantieperiode van maken!"