Mannenkoor Rehoboth zingt voor speciale doelgroep

THOLEN - Op zaterdag 14 maart zingt het Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth tijdens de jaarlijkse zangmiddag met en voor gehandicapte vrienden. De zangmiddag kent inmiddels een lange traditie.

Al vele jaren organiseert het mannenkoor samen met Helpende Handen, de vereniging langdurige zorg van de Gereformeerde Gemeenten, deze middag. Diverse gehandicapten van Tholen en de Bevelanden komen samen om te luisteren naar koorzang van geestelijke liederen en psalmen.

Naast koorzang is er gelegenheid voor de gehandicapten om samen met de leden van het mannenkoor een samengesteld koor te vormen. Gezamenlijk worden bekende psalmen gezongen. Tijdens de zangmiddag wordt er gecollecteerd voor Helpende Handen. Opbrengst komt geheel ten goede aan de doelgroep voor het organiseren van diverse activiteiten.

De zangmiddag wordt gehouden in de Rehoboth kerk, ds. G.H. Kerstenstraat 2 in Tholen, aanvang 14.30 uur. Belangstellenden en mensen uit de doelgroep zijn van harte uitgenodigd voor deze zangmiddag. [l]