Na een redelijk gelijk opgaande wedstrijd is NOAD'67 uiteindelijk er toch met de winst vandoor gegaan. FOTO IMAN FASE

NOAD Fanatics zorgen voor sfeer bij Krabbenkreek-derby

SINT PHILIPSLAND - Voorafgaand aan de streek-derby, de Krabbenkreek-derby, werd door de NOAD Fanatics een indrukwekkende sfeeractie gehouden. Spandoek, groen-gele rookpotten en dat tezamen met de fakkels, gaf een indrukwekkend spektakel waar menig tegenstander van onder de indruk zou raken. Uiteindelijk wint NOAD'67 de Krabbenkreekderby met 2-1 van WHS.

In de 45ste minuut kwam WHS op een 0-1 voorsprong door een mooie kopbal van Joost van Dijke. Vlak na rust werd er gelijk gemaakt uit een benutte strafschop, Frank den Engelsman schoot onberispelijk de 1-1 binnen. In de 77ste minuut was het dan toch NOAD'67 die de wedstrijd naar zich toe trok, Tom de Ruyter schoot de 2-1 binnen. De belangrijke 3 punten bleven op Flupland. In de stand staan NOAD'67 en WHS op gelijke hoogte qua punten. [l]