Het team van NLdoet in 2019.
Het team van NLdoet in 2019. Foto:

Speciale NLdoet bij de Spetter

THOLEN - Dit jaar wordt er niet alleen schoongemaakt als voorbereiding op het zwemseizoen. Samen met de vrijwilligers van AVC'87 worden ook 3 gloednieuwe beachvelden geprepareerd. Dankzij een goede samenwerking tussen BlijvenSpetteren, AVC'87, de gemeente én een flinke sponsoring van de Lions Tholen krijgt Tholen er een prachtige voorziening bij op het terrein van de Spetter.

Kom ons helpen op zaterdag 14 maart! Dan organiseert zwembadraad Blijven Spetteren in het kader van de landelijke actie 'NLdoet' weer de jaarlijkse klusdag voor vrijwilligers.

We starten 8.30 uur met koffie en werkverdeling en werken tot maximaal 14.00 uur.

Vrijwilligers
Met zoveel mogelijk vrijwilligers (jong en oud welkom) gaan we aan de slag om er voor te zorgen dat bij de opening op Koningsdag alles er weer 'spik en span' uitziet. Dat deze vorm van burgerparticipatie niet alleen bijdraagt aan het laag houden van de exploitatielasten, maar ook gezellig kan zijn, bleek de afgelopen jaren. De sfeer is opperbest en als 's middags het bad weer stralendblauw ligt te blinken gaat iedereen voldaan naar huis.

Dit jaar gaat het om het plaatsen van opsluitbanden om de drie beachvelden. En natuurlijk de bekende klussen als schoonmaken, heggen knippen, onkruid wieden, kleedhokjes poetsen, containers uitspuiten en terrassen vegen.

Voor de gratis lunch en het bolusbuffet wordt gezorgd door enkele van onze sponsoren. BlijvenSpetteren hoopt dat weer zo'n veertig man (en vrouw) present zijn aan de Zoekweg.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website van NLdoet:

https://www.nldoet.nl/klus/zwembad-de-spetter-opstarten-zwemseizoen [l]