Afbeelding
Foto: Bibliotheek Oosterschelde

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde op slot

THOLEN - Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde sluiten hun deuren. Dit laat het bestuur weten. "Dit heeft gevolgen voor het inleveren van materialen, reserveringen en de activiteiten in de bibliotheken. Uiteraard brengen we geen telaatgeld in rekening", zegt men.


Vrijdag liet Bibliotheek Oosterschelde weten dat alle alle activiteiten geannuleerd werden. Ook gingen er een aantal vestigingen dicht. Nu zijn echter alle vestigingen tot minimaal 6 april gesloten. "We vinden het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen ten behoeve van uw en onze gezondheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze bibliotheken te sluiten vanaf vandaag 16 maart tot 6 april. Dit heeft gevolgen voor het inleveren van materialen, reserveringen en de activiteiten in de bibliotheken."

Het bestuur laat het volgende weten

Inleveren

U kunt uw boeken thuis houden. Uiteraard brengen we geen telaatgeld in rekening.

Uitlenen

De uitleentermijn van materialen wordt voor iedereen automatisch verlengd met 6 weken. Als u vanaf nu materialen verlengt, is de leentermijn 6 weken.

Reserveringen

Uw reserveringen kunt u op dit moment niet ophalen, maar ze blijven voor u klaar staan.

Activiteiten

Alle activiteiten tot 6 april zijn afgelast. Heeft u een kaartje gekocht via onze site, dan storten wij dit bedrag automatisch terug. Heeft u via een andere weg een kaartje gekocht, neem dan als de vestigingen weer open zijn, contact op met de medewerkers van de bibliotheekvestiging waar de activiteit zou plaatsvinden.

Bibliobussen

De bibliobussen rijden niet.

Tip
Wilt u blijven lezen en luisteren dan zijn e-books en luisterboeken een goed alternatief! De online Bibliotheek heeft speciaal nu nieuwe titels aan de luisterboeken toegevoegd.

Informatie

Voor vragen kunt u op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij secretariaat@bibliotheekoosterschelde.nl of bel 0113-562 626. We houden u op de hoogte via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl/corona [l]