'Kreukels met krentenbrood' eten voor goed doel

THOLEN - Deze tijden zorgen ook voor saamhorigheid en nieuwe initiatieven, zo ook door de gebroeders Julian en Jesse Schot. Zij zullen voor onze goede doelen, Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en Familiehuis Daniel den Hoed samen met hun vader "Kreukels" verkopen in de periode tot aan Pasen.

Hiervan gaat per kilo €2,50 naar het goede doel. De heerlijke Zeeuwse delicatessen zijn o.a. te bestellen via ons mailadres: info@vriendenvansiem.nl, een privebericht of via whatsapp op het nummer: 06-42251000. U kunt betalen bij het bezorgen door middel van een envelop met hierin de gelden.

Bezorging
Bezorging op het gehele eiland Tholen is gratis vanaf 1 kg, buiten het eiland komen er reiskosten bij. Bezorging zal plaatsvinden op vrijdag en zaterdag voor Pasen. Natuurlijk zorgen we voor de nodige afstand, wanneer de kreukels worden geleverd.

Bereidingstip
Kook de kreukels ongeveer 5 minuten af in een pan met ruim kokende water. Voeg hier voor smaak, wat peper en zout toe, ook wordt aangeraden om een klontje gezouten roomboter toe te voegen en eventueel kruiden naar keuze zoals: peterselie, tijm, etc. Laat vervolgens de kreukels even afkoelen en u kunt genieten van een heerlijk Zeeuws gerecht.
Dank voor uw steun
en eet smakelijk! [l]