Afbeelding
Foto:

Stichting Vrienden van Siem
komt met mooie Moederdagactie

THOLEN - In navolging van de mooie kreukel-actie om geld op te halen voor het goede doel, komt Stichting Vrienden van Siem nu met nóg een actie, maar dan speciaal voor Moederdag. Heerlijk huisgemaakte advocaat en/of pindarotsjes. Ook hiervan gaat de opbrengst naar de drie goede doelen: Bravis Ziekenhuis Bergen op Zoom en Roosendaal en Daniel den Hoed kliniek in Rotterdam.

DOOR VERA DE GEUS

"Inmiddels leven we al weken in een bizarre tijd. Dat geldt ook voor de stichting en dat in ons jubileumjaar. Dit hadden we ons anders voorgesteld", begint Ricardo Pijpers van de Vrienden van Siem. "We vragen regelmatig bij onze vrijwilligers of iemand een leuk idee heeft voor een activiteit. Zo is er nu een Moederdag actie ontstaan. Verkoop van heerlijke huisgemaakte advocaat met slagroom uit grootmoeders tijd of ambachtelijke pindarotsjes."

De heerlijke delicatessen kosten:

Advocaat 600ml: € 5,50

Pindarotsjes (melk of puur): € 3,-

Advocaat + pindarotsjes: € 7,50

Bestellen kan via info@vriendenvansiem.nl, een privébericht via Facebook of via whatsapp op het nummer: 06 42251000. U kunt betalen bij het bezorgen of afhalen door middel van een envelop met hierin het geld. Geef bij uw bestelling aan, wat u wil, indien nodig welke smaak (melk of puur) en of u het komt afhalen of bezorgd wil hebben. Bestellen kan tot uiterlijk 6 mei.

Bezorging zal plaatsvinden op 9 mei of afhalen op 9 mei bij:

Thuisbakkerij op het gemakje, Crooswijck 36, Sint-Annaland.

Of bij 't Wienuus, Botermarkt 13, Tholen. [l]