Trotse Judoka's met hun medailles. FOTO COR SCHUURBIERS
Trotse Judoka's met hun medailles. FOTO COR SCHUURBIERS Cor Schuurbiers

Leraar Cor Schuurbiers
bedankt zijn leden

THOLEN - Judoka’s en Jiu Jitsuka’s worden op een bijzondere manier bedankt door Budoschool Cor Schuurbiers.


Deze week krijgen de jongens en meisjes van Budoschool Cor Schuurbiers allemaal een medaille. Een medaille om ze te bedanken voor het vertrouwen in onze Budoschool en dat ze ook nog allemaal komen trainen ook al is het buiten op een grasveld.



Medaille
De afgelopen periode van de corona crisis zijn er veel mensen bedankt door een paar minuten te klappen en is natuurlijk ook een heel leuk initiatief, maar na die paar minuten houd het dan weer op, dus dacht ik “je kan wel bij elke groep 2 minuten of meer klappen” en de volgende dag zijn ze het weer vergeten dus dacht ik misschien is het wel leuk om ze een medaille te geven. Ik probeerde de kinderen uit te leggen dat er veel geklapt wordt voor mensen in de zorg en noem maar op, maar zei ik als jullie voor mij zouden klappen omdat ik jullie les geef... zou dat eigenlijk verkeerd wezen, want laten we eerlijk zijn zonder de leden heb ik geen lessen meer dus vandaar mijn idee om op deze manier de kinderen maar eigenlijk ook de ouders te bedanken. En gelukkig kon is deze week de medailles bestellen.



Bedankt
Jongens en meisjes en alle papa’s en mama’s nogmaals bedankt voor het vertrouwen in onze Budoschool en wij hopen dat we weer heel snel de zaal in mogen. [l]