Kerk Tholen

EREDIENSTEN ZONDAG 14 JUNI

THOLEN:
GER ICHTHUSKERK: De Geref. Ichthuskerk in Tholen zal t/m 5 juli de diensten online blijven uitzenden zonder gemeenteleden met als voorganger ds. P.A. Broere.
RK KERK: Tot nader bericht is er de mogelijkheid om de vieringen vanuit de Gummariskerk live te volgen om 17.00u via de website: www.slos.nl of een paar uur na de uitzending via de website van de St. Annaparochie in Steenbergen bij uitzending gemist.
GELOOFSGEM. THOLEN E.O., VRIJZINNIGEN NEDERLAND: Tot nader bericht worden er geen reguliere kerkdiensten gehouden.

POORTVLIET:
GER KERK: Tot en met juli 2020 zijn er in de Geref. Kerk Poortvliet nog geen ‘gebruikelijke’ diensten. Via kerkdienstgemist.nl worden i.s.m. de Ichthuskerk Tholen en de geref. kerk Oud-Vossemeer kerkdiensten digitaal uitgezonden.

SINT-MAARTENSDIJK:
HERV GEM REHOBOTH: Digitale dienst via internet om 10.00u, ds. J. Wouters, Middelburg

OUD-VOSSEMEER:
HERV GEMEENTE: www.hervormd-oud-vossemeer.nl. 10.00u ds P.L. de Jong; 18.30u: ds J.C. v. Breugem, Boven Hardinxveld.
RK KERK: 09.30u Eucharistieviering.

SINT PHILIPSLAND:
HERVORMDE GEM: 9.30u ds. G. v.d. Berg, Reguliere dienst; 17.00u ds. A. ten Brinke, Reguliere dienst.

HALSTEREN:
ST. MARTINUSKERK: Vanwege het Corona-virus worden veel kerkdiensten afgelast, zo ook de protestantse diensten van Halsteren en Nieuw Vossemeer. Het kerkbestuur van de protestantse kerk biedt een oplossing voor de grote groep gelovigen om toch de actuele preek te kunnen volgen; de internet kerkdienst. Voorlopig is deze te beluisteren via Kerkomroep. Op deze manier kan iedereen, juist onder de zorgelijke omstandigheden van dit moment, de kerkdienst meevieren. De dienst zal een aangepast karakter hebben, opgeluisterd met muziek. De dienst is te beluisteren via www.kerkomroep.nl, iedere zondagmorgen om 10.00u.

Wijzigingen en/of aanvullingen kunt u via de website www.internetbode.nl (klikken op Redactie) aanleveren. [l]